Standbouw

Standbouw

Wanneer je opzoek bent naar standbouw ben je bij Goedkopestandbouw.nl aan het juiste adres. Zo kun je bij Goedkopestandbouw.nl niet alleen jouw eigen stand kopen. Maar ook huren is een van de mogelijkheden.  Zo moet een beursstand niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ons uniek en modulair concept zorgt ervoor dat je je stand steeds kan uitbreiden, ongeacht te grootte van de stand. Je kan kiezen tussen een aantal kant-en-klare mogelijkheden op deze pagina of zelf je stand naar eigen wens samenstellen. Wil je direct al meer informatie ontvangen over het huren of kopen van een stand? Neem dan direct contact op voor meer informatie.

standbouw

standbouw

Over Goedkope standbouw

Goedkope standbouw biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject. 

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

standbouw

Vraag jouw informatie aan!