Stand huren

Stand huren

Wanneer je zoekt op stand huren ben je daarvoor aan het juiste adres bij Goedkope Standbouw. Zo Beschikt Goedkope Standbouw over de mogelijkheid om jouw eigen stand te huren voor iedere gewenste beurs. Daarmee kun je jouw bedrijf én de werkzaamheden of producten binnen jouw bedrijf laten zien aan bezoekers. Wanneer je een stand wilt huren kun je daarvoor contact opnemen met Goedkope Standbouw. Doordat je jouw wensen kenbaar maakt aan een van onze professionals wordt er gekeken naar de best mogelijke opties voor een stand huren.

Stand huren

Stand huren

Over Goedkope standbouw

Goedkope standbouw biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject. 

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Stand huren

Vraag jouw informatie aan!