Prijs stand

Prijs stand

Wanneer je zoekt naar prijs stand ben je bij Goedkope Standbouw aan het juiste adres. Echter is het zonder het kennen van alle wensen niet mogelijk om een prijs te noemen voor een beursstand. Doordat het ontwerp van een beursstand gemaakt wordt aan de hand van jouw wensen is de prijs voor een stand afhankelijk van het ontwerp en de uitvoering. Bovendien kun je bij het ontwerp kiezen voor een kleine, maar ook kun je een grote stand kiezen. Ook is de prijs afhankelijk van de te nemen keuzes. Kortom, wil je een gepaste prijs ontvangen? Neem dan contact op met Goedkope Standbouw en maak jouw wensen kenbaar. Daarop zullen onze specialisten samen met jou gaan kijken naar alle mogelijkheden.

Prijs stand

Prijs stand

Over Goedkope standbouw

Goedkope standbouw biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject. 

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Prijs stand

Vraag jouw informatie aan!