Duurzame stand

Duurzame stand

Wanneer je opzoek bent naar een duurzame stand ben je bij Goedkope Standbouw aan het juiste adres. Zo draag je door middel van een duurzame stand niet alleen bij aan een goed milieu. Maar ook biedt een duurzame stand kwaliteit. Zo werkt Goedkope Standbouw alleen met hoogwaardige materialen. Daaruit worden zowel onze huur- als koopstands vervaardigd. Op die manier kun jij op een verantwoorde manier jouw producten, diensten of bedrijf tonen aan alle beursbezoekers. Ben je benieuwd naar wat Goedkope Standbouw voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Goedkope Standbouw en laat je adviseren.

Duurzame stand

Duurzame stand

Over Goedkope standbouw

Goedkope standbouw biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject. 

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Duurzame stand

Vraag jouw informatie aan!