Beursstand

Beursstand

Wanneer je zoekt naar een beursstand ben je bij Goedkope Standbouw aan hét juiste adres. Zo is Goedkope Standbouw hét adres om jouw unieke beursstand te laten realiseren. Niet alleen wek je met een stijlvolle beursstand de aandacht van bestaande- en nieuwe relaties. Maar ook geeft een beursstand vertrouwen aan jouw bezoekers. 

Doordat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Goedkope Standbouw kun je jouw bedrijf op een professionele wijze tonen op beurzen naar keuze. Ook kan je bij Goedkope Standbouw vele soorten en maten kiezen bij het maken van een beursstand. Zo kan je gaan voor een kleine, compacte versie. Maar ook biedt Goedkope Standbouw passende oplossingen voor stands op maat. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze professionals.

Beursstand

Beursstand

Over Goedkope standbouw

Goedkope standbouw biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beurs stand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de stand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. 

Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject. 

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouw uren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. 

Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Beursstand

Vraag jouw informatie aan!