Beursstand kopen

Beursstand kopen

Wanneer je zoekt op beursstand kopen ben je bij Goedkope Standbouw aan het juiste adres. Zo is Goedkope Standbouw dé specialist voor het kopen van een beursstand. Maar ook denken wij graag mee over het ontwerp en de uitvoering van jouw beursstand. Daardoor zal jouw bedrijf opvallen. Ook zullen bezoekers interesse tonen naar de producten of diensten van jouw bedrijf. Bovendien kun je een beursstand kopen in allerlei verschillende formaten. Vandaar dat je van een kleine tot een grote beursstand aan het juiste adres bent bij Goedkope Standbouw. Wil je meer informatie ontvangen over onze beursstands? Of wil je meer informatie over het kopen van een beursstand? Neem dan contact op met Goedkope Standbouw voor meer informatie.

Beursstand kopen

Beursstand kopen

Over Goedkope standbouw

Goedkope standbouw biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject. 

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Beursstand kopen

Vraag jouw informatie aan!