Beursstand huren

Beursstand huren

Wanneer je zoekt op beursstand huren ben je bij Goedkope Standbouw aan het juiste adres. Zo kun je door het huren van een beursstand niet direct vastzitten aan hoge kosten voor het ontwerpen, maken en plaatsen van een beursstand. Door middel van een beursstand huren ben je flexibel. Bovendien kun je jouw wensen kenbaar maken aan Goedkope Standbouw. Wanneer onze professionals jouw wensen weten wordt er gekeken naar de best mogelijke opties om jouw bedrijf tentoon te stellen op een beurs. Wanneer je meer informatie wilt over een beursstand huren kun je het beste contact opnemen met onze professionals.

Beursstand huren

Beursstand huren

Over Goedkope standbouw

Goedkope standbouw biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject. 

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Beursstand huren

Vraag jouw informatie aan!